21.4.07

Per que anem amb els socialistes?

Després de molt de temps sense escriure, torne, a pocs dies del 300 aniversari, a mamprendre la tasca de fer, encara que de tard en tard, alguna aportació al Parlem de Mislata.

Des de fa dies, tots els que vivim en major o menor mesura, l'ambient polític de la vila estem ja com bojos. Els dies que resten per a les eleccions ja son tan pocs que en un tres i no resestarem en la cua triant a qui votem.

El BLOC no presentarà marca pròpia a Mislata, i això ens ha costat molt, ja que els partits menuts com el nostre son molt presents a la vida diària de les persones que el formen, i alguns ens hem deixat el temps, els diners i l'ànima pel nostre menut i valent partit nacionalista. Ara que ens arriba el temps de collita, dona la circumstància que per optimitzar els resultats, deixem la nostra benvolguda marca aparcada per presentar-nos amb el PSPV. I, per qué?.

En primer lloc, perqué el “divisme” polític no aplega mai a bon lloc. Tot i que per nosaltres, les nostres idees i les nostres propostes son les millors, assumim que hi son minoritàries al poble on vivim. Nosaltres doncs, no som les starlettes d'aquest ball. Som gent que vol contribuir a treure el PP del govern i la manera més efectiva era sumant els nostres vots a una marca més gran.

En segon lloc, el PSPV ens ha tractat molt millor, en el polític i en el personal que EU, que ha jugat a marejar-nos i a l'hora de la veritat l'únic que volia eren els vots del Bloc per eixir ells. Potser algun dia parlaré clarament d'EU, però no hui, almenys fins que s'acaben les eleccions. Prudència mana.

I en tercer lloc per que l'objectiu de qualsevol partit està en consolidar-se i ser una opció més per la gent. Nosaltres ja hem donat tots els passos previs. Constituir-nos, convertir-nos en un referent d'opinió, augmentar la militància i treballar de cara a les eleccions. Però tot això no valdrà gaire sinó tenim previst arribar al seguent graó. Eixe graó es tindre un regidor nacionalista a la Vila de Mislata. I amb el PSPV les nostres expectatives son guanyadores.

ADEU PP i benvingut el nacionalisme al plenari de Mislata, això és el que volem, ja vorem que es queda.

5 comentaris:

Àngel Pérez ha dit...

La veritat es que hi ha vegades que per FER-SE SENTIR tens que renunciar a moltes coses.
Espere que el nacionalisme estiga present al Plenari de Mislata ja que sou gent treballadora.
Un altra notícia que ma conmocionat ha sigut que el president del CJ Mislata anara en llistes del PP. La veritat no se quina ha segut la causa o els motius que han fet que el president del CJ Mislata anara a parar al PP. Però com a amic comú que tenim ha segut una gran sorpresa.

Ànim a Mislata!!!

Natxo Andreu ha dit...

La màxima, ara mateix, es treure al PP del Ajuntament de Mislata. A més a més, la probabilitat de que els nacionalistes entren al plenari es més gran ara i necessitem que la nostra veu puga sentir-se. Aixi doncs la nostra tasca sera més senzilla.

Anim Santi!! Anim Mislata!!

Bon Dia Comunicacio SL ha dit...

recuperem a Pere Mayor i a Porcar per a les eleccions generals....

Bloc-verds.

Carlos Fernández Bielsa ha dit...

Santi Santi que te veo poco activo en el blog.

Un abrazo compañero,

Unknown ha dit...

Hola Santi,

Sóc Carlos, de València, estudiant de la UVEG i nacionalista no afiliat (votant del BLOC).

M'ha cridat l'atenció una frase del teu blog: "el PSPV ens ha tractat molt millor, en el polític i en el personal que EU, que ha jugat a marejar-nos i a l'hora de la veritat l'únic que volia eren els vots del Bloc per eixir ells."

Només volia dir-te que al meu parer és una cosa que es veia vindre. Mai no m'ha agradat EUPV perquè semblen estar lluitant encara contra el franquisme... Trobe que el comunisme ortodox comença a estar una mica esgotat.

Al meu parer, encara que no són lo mateix, un PSPV sembla estar més prop del BLOC que no pas una EUPV on podem trobar de tot, des de comunistes stalinistes fins republicans passats. El BLOC sempre ens ha semblat un partit més seriós i realista.

Guanyar més representació serà doncs qüestió de temps si continueu fent les coses bé, sense coalicions amb partits passats i amb una clara política valencianista, progressista i ecologista.

Fa temps vaig trametre també la meua opinió a Enric Morera.

Molta sort!