30.9.07

Moltes gràcies amics i companys

Torne a escriure en el blog, després d'uns quants mesos, després d'unes eleccions que no van tindre el resultat que volíem i després de, per què no dir-ho, estar desencantat de la política local de Mislata, un poble que cada vegada em pareix més estrany i més allunyat del que m'agradaria que fóra.
El motiu és agrair a totes les persones que s'han posat en contacte amb mi després dels incidents de la nit del dimecres, per el seu ànim i la seua solidaritat . De veritat, moltes gràcies.

Vull deixar ací exposat que molts què ens dediquem a la política des de partits no majoritaris no obtenim res més d'esta “vocació monàstica” que la solidaritat i l'amistat de la gent que ens coneix. Ara a més d'açò també rebem pals. Com pot veure's, no tots estem en política per a omplir-nos les butxaques.
Ni tots els partits són iguals, ni tots els polítics

Em fa fàstic una autoritat que és permissiva amb els feixistes i ultrarepressiva amb altres, que ni agredixen a ningú ni s'amaguen a l'hora d'expressar les seues idees.
Em fa fàstic la policia colonial que tenim i que Camps i Corredera demanen per centenes, estos no van a solucionar-nos res.
Em fa fàstic la justícia colonial que ni entén ni vol entendre res, eixos jutges (i jutgesses) que ni s'assabenten, ni es documenten, ni es preparen els juís. Que estan de pas pel lloc i només pensen a millorar el seu destí. Crec que la justícia s'impartix entre iguals i els jutges ara com ara, són i se senten una elit que no respon dels seus errors, ni davant de res ni davant de ningú.

A dia de hui, ni el senyor Alcalde ni cap dels seus camarades de partit s'ha posat en contacte amb mi, segurament pensen que el que m'ha passat m'ho he buscat.


Contra el feixisme, ni un pas arrere

9 comentaris:

Xavi Bellot ha dit...

Totalment d'acord amb tu, Santi. Una forta abraçada

Àngel Pérez ha dit...

Sempre ens queda el companyerisme, Santi estic totalment d'acord amb tu.
Ara i més que mai, contra el feixisme ni un pas enrere.

Unknown ha dit...

Santi, sóc Eduard, un company que treballà uns mesos d'informador a Mislata...

T'envie una forta abraçada mentre, una altra volta, em mastegue la indignació per tanta misèria ambiental. Més properes que les idees polítiques són les persones, i tu sempre m'has semblat una gran troballa.

Salut i endavant.

XAVI ha dit...

Ànim i força per continuar. No cal dir que en som molts que estem amb tu. Una forta abraçada, company!

Xavier Hervàs

Liso ha dit...

Hola Santi, he posat una referencia al teu incident a meneame. Si voleu comentar o simplement vore el que diuen, aquest es l'enllaç: http://meneame.net/story/jovenes-espana2000-agreden-portavoz-bloc

Jobove - Reus ha dit...

estem amb tu fora aquestos fatxes !!!

salutacions i independencia

jordimartifont ha dit...

Hola company,
Espero que et trobis millor. Des de Tarragona, tot el meu suport i si necessites ja ho saps.
He penjat això al meu bloc:
http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/67840

En Muntaner ha dit...

Hola Santi,

Des d'ací vull donar-te molts ànims perquè continues fent la teua tasca en defensa del valencianisme a Mislata tal com ho has fet fins ara, que és molt important.
No cregues no se'm fa difícil escriure ací quan se'm passen tantes coses pel cap. Pense que és l'hora que aconseguim per fi que els feixistes siguen assenyalats com a allò que són: uns terroristes. No serà fàcil davant l'absoluta complicitat dels mitjans de comunicació, jutges, poders polítics, etcètera però no tenim una altra alternativa.

Santi, que les seues agressions no minven les nostres conviccions!

Una forta abraçada!

DaYBeaT ha dit...

Com en la epoca que estem encara hi ha gent que esta a la epoca frankista? Me pareix inperdonable i més cuant es algu conegut com santi
que sols representa els seus ideals
al seu poble i te que vores en estes situacions...sense ser respladat, ni per la policia, ni per els jutges,ni per els mitjos de comunicacio!
Pero clar aço se fa a altre membre d'un altre partit y es un acte terrorista!

MES QUE MAI ANTI-FEIXISTES!